Оценка развитие на детето възраст 9-12 месеца

Здравейте,

Tова е въпросник за оценка на детското развитие през игра. Молим Ви да попълните този въпросник, ако детето Ви има навършени 12 месеца, за да получите реална оценка на неговото развитие. При попълване на въпросника за деца, които нямат навършени 12 месеца, бихте могли да получите недостоверни резултати и да се притесните неоснователно.

Ако дете Ви няма навършени 12 месеца, бихте могли да попълните първо въпросниците за оценка на детското развитие от 0-3 месеца, 3-6 месеца и 6-9 месеца, които предстои да публикуваме и след това да пристъпите към попълване на този въпросник. Моля имайте предвид, че ще получите нереални резултати, които можете да използвате за ориентир, в случай, че нещо Ви притеснява. Преди да се притесните неоснователно, изчакайте детето да навърши 12 месеца и попълнете въпросника отново или потърсете консултация с логопед, специализиран в ранно детско развитие през нашето мобилно приложение „Намери логопед“, което можете да свалите след 15.09.2022 г. от Google Store за Android.

Ако Вашето дете има навършени 12 месеца, но не сте сигурни какво да отговорите на някой въпрос, можете да се върнете в началната страница и да прочетете информацията за отделните видове игри или да изгледате предложените видеоматериали. След това наблюдавайте няколко дни детето си и тогава попълнете въпросника.

За да се свържете с екипа на Пумпелина, можете да изпратите имейл на office@pumpelina.eu или за позвъните на телефон 0896777139.

Общите условия за ползване на сайта и прилежащите му приложения, както и редът за опазване на личните Ви данни според GDPR, можете да прочете тук.

С попълването на личните Ви данни и натискане на бутон „Следващ“ за започване на въпросника, Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и прилежащите му приложения, както и редът за опазване на личните Ви данни според GDPR.

Спокоен ден!

Екипът на Пумпелина

Име и Фамилия
Имейл
Телефонен номер