Възрастова скала 6-9 месеца – оценка на уменията за учене чрез игра

Здравейте,

Молим Ви да попълните този въпросник, ако бебето Ви има навършени 9 месеца, за да получите реална оценка на неговото развитие. При попълване на въпросника за деца, които нямат навършени 9 месеца, бихте могли да получите недостоверни резултати и да се притесните неоснователно. В случай, че бебето има поставена коригирана възраст, молим Ви да попълните въпросника при навършени 9 месеца, коригирана възраст.

Ако дете Ви няма навършени 9 месеца, бихте могли да попълните първо въпросниците за оценка на детското развитие от 0-3 месеца3-6 месеца  и след това да пристъпите към попълване на този въпросник. Моля имайте предвид, че ще получите нереални резултати, които можете да използвате за ориентир, в случай, че нещо Ви притеснява.

Възможно е попълването на въпросника да предизвика въпроси, свързани  с детското развитие. Препоръчваме Ви да се свържете с логопед, специалист Ранно детско развитие през нашето мобилно приложение „Намери логопед“, което можете да свалите след 15.09.2022 г. от Google Store за Android.

В случай, че бебето има навършени 9 месеца, но не сте сигурни какво да отговорите на някой въпрос, можете да се върнете в началната страница и да прочетете информацията за отделните видове игри или да изгледате предложените видеоматериали. След това наблюдавайте няколко дни детето си и тогава попълнете въпросника.

При желание да се свържете с екипа на Пумпелина, можете да изпратите имейл на office@pumpelina.eu или за позвъните на телефон 0896777139.

Общите условия за ползване на сайта и прилежащите му приложения, както и редът за опазване на личните Ви данни според GDPR, можете да прочете тук.

С попълването на личните Ви данни и натискане на бутон „Следващ“ за започване на въпросника, Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и прилежащите му приложения, както и редът за опазване на личните Ви данни според GDPR.

Спокоен ден!

Екипът на Пумпелина

Име и Фамилия
Имейл
Телефонен Номер

Book now

Select the day

People

Complete your reservation