Възрастова скала 9-12 месеца – оценка на уменията за учене чрез игра

Здравейте,

Молим Ви да попълните този въпросник, ако бебето Ви има навършени 12 месеца, за да получите реална оценка на неговото развитие. При попълване на въпросника за деца, които нямат навършени 12 месеца, бихте могли да получите недостоверни резултати и да се притесните неоснователно. В случай, че бебето има поставена коригирана възраст, молим Ви да попълните въпросника при навършени 12 месеца, коригирана възраст.

Ако дете Ви няма навършени 12 месеца, бихте могли да попълните първо въпросниците за оценка на детското развитие от 0-3 месеца3-6 месеца и 6-9 месеца и след това да пристъпите към попълване на този въпросник. Моля имайте предвид, че ще получите нереални резултати, които можете да използвате за ориентир, в случай, че нещо Ви притеснява.

Възможно е попълването на въпросника да предизвика въпроси, свързани  с детското развитие. Препоръчваме Ви да се свържете с логопед, специалист Ранно детско развитие през нашето мобилно приложение „Намери логопед“, което можете да свалите след 15.09.2022 г. от Google Store за Android.

В случай, че бебето има навършени 12 месеца, но не сте сигурни какво да отговорите на някой въпрос, можете да се върнете в началната страница и да прочетете информацията за отделните видове игри или да изгледате предложените видеоматериали. След това наблюдавайте няколко дни детето си и тогава попълнете въпросника.

При желание да се свържете с екипа на Пумпелина, можете да изпратите имейл на office@pumpelina.eu или за позвъните на телефон 0896777139.

Общите условия за ползване на сайта и прилежащите му приложения, както и редът за опазване на личните Ви данни според GDPR, можете да прочете тук.

С попълването на личните Ви данни и натискане на бутон „Следващ“ за започване на въпросника, Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и прилежащите му приложения, както и редът за опазване на личните Ви данни според GDPR.

Спокоен ден!

Екипът на Пумпелина

Име и Фамилия
Имейл
Телефонен Номер

Book now

Select the day

People

Complete your reservation