Сигурност на плащанията

Молим ви  внимателно прочетете тези условия, преди да използвате настоящия уеб сайт. С всяко натискане на бутон, линк или обект на www.pumpelina.bg, свързани с потвърждаване на поръчка, вие се съгласявате с условията за сигурност на плащане.

Сигурно Online разплащане с кредитна или дебитна карта

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

3D Secure виртуален ПОС терминал поддържа последните програми за сигурност MasterCard SecureCode и Verified by VISA. Това са допълнителна защита при онлайн пазаруване, като е необходимо при онлайн разплащане да въведете парола за 3D идентифициране. Ако притежавате кредитна карта, попитайте Вашата банка издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD, и регистрирайте Вашата 3-D парола за по-сигурни онлайн разплащания.

ВАЖНО е да знаете, че Пумпелина не събира картови данни и като търговец, нямаме достъп до тях. Всички данни, които Вие подавате се обработват от обслужващата ни банка!

НИЕ НЕ ИЗИСКВАМЕ ОТ ВАС И ВИ СЪВЕТВАМЕ: НИКОГА НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПО Е-MAIL И НИКОГА НЕ СЪОБЩАВАЙТЕ ПО ТЕЛЕФОН данни, включващи: име на картодържателя, ПИН код, номер на карта и други лични данни, свързани с картодържателя и картата.

Банковите карти с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, Моля, обърнете внимание, че вашата ДЕБИТНА КАРТА изисква допълнителна регистрация в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет.

Book now

Select the day

People

Complete your reservation